top of page
PINTURA HIGHLIGHTS  + GROW OUT & DRY CUT

Pintura highlights & Uitgroei, inclusief toner en Olaplex behandeling. 4 uur 10 min.

Vanaf € 270,-

BEHANDELING BOEKEN?

Kleurbehandelingen zijn enkel telefonisch te boeken.

Bel naar naar 0618309615.

PHOTO-2021-02-23-08-06-19.jpg
OVER DE BEHANDELING

De Pintura Highlight treatment is een speciale kleur techniek voor krullen. Bij deze techniek schetsen we elke krul free-handed. We kleuren dan dus echt krul voor krul en kunnen hierdoor het meest natuurlijke effect creëren. Door deze techniek krijg je meer dimensie in je krullen zonder dat dat je meteen heel blond hoeft te gaan. Dit is natuurlijk wel mogelijk.

 

Het is voor ons heel belangrijk dat het haar niet tot weinig beschadigd word en daarom gebruiken wij de kleuren van O&M. O&M bevat geen amononia, PPD en resorcinol. Hierdoor is het een zachte kleuring en beschadigd het je haar zo min mogelijk. Daarbuiten zijn al onze verf behandelingen inclusief Olaplex. Dat is een speciale formule die het haar direct van binnenuit herstel en beschadiging dus voorkomt.

 

Door het gebruik van deze producten en technieken behouden we de kwaliteit van je haar maar kunnen we toch de meest prachtige kleuren creëren.

Tijdens deze behandeling word je haar gekleurd, geknipt en geföhnd.

RESERVERINGSBELEID

Reserveringen worden 26 dagen voor aanvang geopend. Reserveringen worden 30 minuten voor aanvang gesloten.

 

Regels inzake annuleringen:

LET OP!!! Annuleren of verzetten? Dit dient u uiterlijk 24 uur van te voren door te geven. Zo niet wordt het VOLLEDIGE bedrag van de geplande behandeling in rekening gebracht.

Geen uitzonderingen

bottom of page