top of page
PASSION FOR CURLS

Na een tijdje op school bleek mijn passie toch al gauw krullen knippen te zijn. Ik wilde namelijk iedereen het gevoel geven dat ik had gehad toen ik eindelijk zag hoe mooi mijn haar was en wat ik er mee kon.Om de reactie van mensen te zien als ze goed geknipt zijn en een goede uitleg hebben gekregen over de verzorging doet me enorm goed. En dat is waar ik het voor doe!

Sindsdien heb ik veel research gedaan, cursussen gevolgd en me verdiept in krullen en de verzorging daarvan. Ook heb ik natuurlijk mijn diploma’s gehaald en heb in een salon gewerkt.

GET TO KNOW ME

Ik ben Nènèmba en ik ben de eigenaresse van Nènè’s Curls. Toen ik 14 jaar oud was wist ik al dat ik kapster wilde worden.  En het duurde niet lang voordat ik mijn hele carrière had uitgestippeld. 


Zelf droeg ik toen (ironisch genoeg) altijd mijn haar in een strakke knot omdat ik me schaamde voor mijn krullen. Ik wist ook niet hoe ik ze moest verzorgen en stylen en ik was vaak bij kappers geweest die duidelijk niet wisten waar ze mee bezig waren.


Toen ik eenmaal naar de Nederlandse Kappers Academie ging begon ik toch mijn haar los te dragen. En tot mijn verbazing kreeg ik alleen maar goede reacties. Ik besefte toen pas hoe mooi mijn krullen waren.​

HAIR SPA FOR CURLS

​Toch merk ik dat ik krullen knippen nog steeds het gaafste vind om te doen en daarom ben ik mijn eigen krullen salon begonnen waar ik alle tijd kan nemen voor het beste resultaat.

So.... let’s start en laten we samen het beste uit je haar halen

Nene's Curls Culemborg Nenemba.png
bottom of page